logo

MPE staat voor dienstverlening in de
meest excellente vorm

Uitgevoerde opdrachten

Onderstaand volgt een overzicht van een aantal opdrachten door MPE uitgevoerd.

Alle opdrachtgevers hebben zich bereid getoond om als referentie te dienen voor het inwinnen van informatie over de aanpak van MPE.

U bevindt zich hier > Bedrijf > Uitgevoerde opdrachten
Uitgevoerde opdrachten

Merck Animal Health
Projectmanager Inkoop

  • Diverse internationale aanbestedingstrajecten, optimalisatie Procure-to-Pay proces, implementatie inkoopsoftware, diverse Business Cases opgeleverd, inkoopadvisering, Maverick inkopen geelimineerd (pharmacie) 

Intervet Schering Plough BV
Projectmanager 

  • Projectmanagement gevoerd met betrekking tot de integratie van kwaliteitssystemen als gevolg van de overname van Intervet door Schering Plough (pharmacie)

Draeger Medical BV
Inkoopmanager a.i.

  • Realiseren van FDA-compliance voor de inkoopfunctie en het leveranciersbestand. Inkoopfunctie gereorganiseerd (medische industrie).

Q-Park BV / Q-Park NV
Projectmanager

  • Projectmanagement gevoerd mbt nieuwbouw en verhuizing. Verantwoordelijk voor de projectgerelateerde inkopen en inrichten van de facilitaire functie (internationale parkeerorganisatie).

Multin Hittech BV
Inkoopconsultant

  • Analyse uitgevoerd van de inkoopfunctie inclusief een advies over besparingspotentiëlen en de inrichting van de inkooporganisatie (system supplier semi-conductor en medische industrie).

Essent Netwerk BV / Essent Projects BV
Inkoopmanager a.i.

  • Inkoopfuncties van meerdere vestigingen geconsolideerd en gereorganiseerd (30FTE), synergie en schaalvergrotingsvoordelen gerealiseerd (elektriciteitsindustrie).

Stegeman CV / Groupe Smithfield Inc.
Inkoopdirecteur a.i.

  • Inkoopfunctie gereorganiseerd, administratieve organisatie geoptimaliseerd en besparingen gerealiseerd. Strategisch inkoopplan gemaakt en Global Strategic Sourcing opgezet. Schaalvergroting gerealiseerd op basis van wereldwijd inkoopvolume (vleesverwerkende industrie).