logo

MPE staat voor dienstverlening in de
meest excellente vorm

Wie zijn MPE?

MPE is in 2004 opgericht door Hans van de Moosdijk. Hans werkt vanaf 1984 in het internationale inkoopvak en heeft zijn MBA in Purchasing en Logistics. Tot aan de start van MPE heeft hij diverse inkoopfuncties bekleed. Van operationeel inkoper tot EMEA Directeur Inkoop en Facilitaire Diensten, in zowel het MKB als in grote internationale ondernemingen. Onder de vlag van MPE is hij actief als Interim Manager, Projectmanager, Consultant en Mediator (conflictbemiddelaar).

U bevindt zich hier > Bedrijf > Wie zijn MPE?
Wie zijn MPE

Hans heeft brede ervaring op Product Related inkoop (PR) en op Non Product Related inkoop (NPR). Hij heeft diverse grote internationale aanbestedingstrajecten gedaan, (veranderings)projecten gemanaged, implementatie van inkoopsoftware en het invoeren van een organisatiebreed masterplan. Hans heeft ervaring op internationaal gebied in lijn-, interim- en projectmanagement zowel in Corporate functies als op Directie niveau. Ook als Mediator werkt hij voornamelijk voor bedrijven, zowel in arbeidsconflicten als conflicten tussen klant en leverancier. Naast praktische kennis van inkoop, put MPE uit een eigen kenniscentrum bestaande uit veelzijdige documentatie en een uitgebreide database met checklisten, stappenplannen en contractvormen.

De adviezen van MPE zijn daardoor in de praktijk realiseerbaar en op een moderne leest geschoeid. MPE is onafhankelijk, adviseert op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau en biedt hands-on ondersteuning. MPE heeft een degelijke in-huis expertise en maakt gebruik van een internationaal netwerk van contacten, freelancers en partners.

U kunt het CV en de Algemene Voorwaarden hier downloaden. Al onze activiteiten vallen onder deze voorwaarden, tenzij anders overeengekomen.